Scorțișoară stafide pâini este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, bicarbonat de sodiu, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini De Stafide, Pâini Cu Stafide, și Banane-Rom Stafide Mini Pâini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați 2 (8 1/2 x 4 1/2 inch) cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți zahărul, supa, albușurile, uleiul și extractul de vanilie într-un castron mediu cu o furculiță sau un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Albușuri De Ou
Zahăr
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de supă în amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează. Îndoiți dovleceii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Supă
5
Se toarnă aluatul în tigăile de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți timp de 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lăsați pâinile să se răcească în tigăile de pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.
8
Scoateți pâinile din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.