Pâinea franceză a mamei
Pâinea franceză a mamei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 2 cani; amestecați restul de 1 3/4 căni de apă caldă și lăsați amestecul să stea 5 minute.
Combinați 4 căni de făină și zahăr într-un castron mare. Se amestecă amestecul de drojdie și uleiul.
Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Adăugați sare și suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid, bătând la viteză medie cu un mixer electric greu de 6 până la 8 minute. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Împărțiți aluatul de pâine în jumătate și formați fiecare porție într-o pâine de 12 inci.
Așezați fiecare pâine pe o foaie de copt ușor unsă, presărată uniform cu 2 linguri de făină de porumb. Acoperiți pâinile și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Se amestecă împreună albușul de ou și 2 linguri de apă.
Periați pâinile și coaceți încă 5 până la 10 minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.