Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați pâinea de porumb. Acest desert are 377 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ouă, zară, amestec de făină de porumb în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Caisul Se Sfărâmă, Murele Se Sfărâmă, și Caisul Se Sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună amestecul de făină de porumb, făina și zahărul într-un castron mare; bateți în zară, ouă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor, răsturnați pe un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute); zdrobiți pâinea de porumb.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.