Pâinea brună a mamei ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. Această pâine are 106 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, stafide, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mama lui Bacon și Hash brown egg coace( + ultima rundă de Michigan pictures), Pâinea mamei de la A La Z, și Pâinea de porumb a mamei.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați stafidele și untul; se ia de pe foc. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, ouăle, bicarbonatul de sodiu, vanilia și sarea; se amestecă în amestec de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Unsoare trei 16 uncii. cutii de legume sau fructe. Împărțiți aluatul între cutii și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se coace la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până la testarea pâinii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a scoate din cutii. Dacă este necesar, scoateți fundul cutiilor și împingeți pâinea. Se răcește pe un suport de sârmă.