Pâine Ricotta
Această rețetă face 16 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ou, lapte cald și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine de smochine, nuci și semințe cu ricotta și fructe, Ricotta Parmezan Pâine Cu Usturoi, și Pâine de pizza cu Ricotta și busuioc.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, așezați toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).