Pâine prăjită maro cu sardine, lămâie și ceapă de primăvară (verde)

Pâinea prăjită brună cu sardine, lămâie și ceapă de primăvară (verde) necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 62 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pâine, ceapă de primăvară, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Pâine prăjită maro cu sardine, lămâie și ceapă de primăvară (verde) , Fasole verde și ceapă de primăvară cu tarhon, și Sparanghel la grătar și ceapă de primăvară cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Se prăjește ușor pâinea și se întinde cu unt.
Se presară cu ceapă și se acoperă cu sardine.
Stropiți sucul de lămâie și condimentați cu piper negru.
Așezați sub grătar / broiler mediu-scăzut 2-3 minute. (Urmăriți cu atenție).