Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni
Crema de brânză de căpșuni pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 333 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1406 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți unt, pâine, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Aranjați jumătate din cuburile de pâine în vasul de copt pregătit. Distribuiți uniform cuburi de brânză cremă peste stratul de cub de pâine; presărați 1 1/2 căni de căpșuni feliate deasupra stratului de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Puneți cuburile de pâine rămase peste stratul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4
Se toarnă jumătate și jumătate într-un blender; pulsează câteva secunde. Se amestecă ouăle în jumătate și jumătate până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sirop de arțar și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Se toarnă amestecul uniform peste amestecul de pâine. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Scoateți vasul de copt din frigider cu 45 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți caserola acoperită în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când pâinea prăjită este umflată și maro aurie, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Amestecați zahărul, apa și amidonul de porumb împreună într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu pana cand amestecul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se amestecă 1 cană de căpșuni feliate în amestecul de zahăr; gătiți și amestecați până când căpșunile se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Adăugați untul și amestecați sosul până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista