Pâine Plată La Grătar

Pâine Plată La Grătar
Pâinea plată la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 773 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână smântână, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Pâine Plată La Grătar, Pâine Plată Cu Usturoi La Grătar, și Pâine Plată Cu Brânză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 3 cești de apă caldă înun castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făină universală și integrală de grâu; se amestecă cu vârfurile degetelorpână se formează un aluat shaggy. Acoperiți castronulcu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Presărați sare peste aluat, apoi adăugațimântână; frământați până când este bine încorporatși aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale boluluiși se ține împreună într-o bilă slabă și umedă,aproximativ 5 minute (aluatul va fi foarte moale și umed; umeziți-vă ușor mâinile pentru a preveni lipirea, dacă este necesar). Acoperiți castroncu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Frământați aluatul încă 4-5 oripentru a dezumfla. Acoperiți și răciți până la 2 zile.(Aluatul se va dezvolta în aromă și va continuasă crească încet în frigider.) Alternativ, lăsați aluatul să stea la temperatura camerei până ladublat în volum, 3-4 ore (cu cât bucătăria dvs. este mai caldă și mai umedă, cu atât mai repedeva crește). Se răcește timp de 1 oră înainte de grătarface mai ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Împărțiți aluatul în8 porții egale. Făinați Generos o lucraresuprafață. Lucrând cu 1 sau 2 porții la un moment dat (în funcție de Câte pâini plate se vor potrivi pe grătar), întindeți aluatul sau apăsați cu mâinile într-o formă groasă de 1/4". (Nu trebuie să fie perfect rotund.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați grătarul cu ulei. Grătiți pâini platepână când sunt ușor carbonizate pe o parte și nu se lipesc mai mult de grătar, 2-3 minute. Folosind cântece, întoarceți pâinea plată și grătiți până la gătit, cu 1-2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Adăugați dorittoppinguri și serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista