Pâine Plată Cu Rozmarin La Grătar
Pâinea plată cu rozmarin la grătar ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, făină, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine plată de in-rozmarin cu sare de mare afumată, Salată de Caponata la grătar cu pâine plată la grătar, și Pâine plată la grătar cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, presărați drojdia peste 1 1/4 căni calde (11
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sare, ceapă, 1 1/2 linguri de ulei de măsline și 2 1/2 căni de făină.
Dacă frământați manual, amestecați energic până când aluatul este elastic, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 1/4 căni de făină. Răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați până când este neted, elastic și nu mai lipicios, 10 până la 12 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Dacă frământați cu un cârlig de aluat, bateți cu viteză mică până când făina este încorporată.
Adăugați 1 1/4 căni de făină. Bateți la viteză mică pentru a amesteca, apoi la viteză mare până când aluatul nu se mai simte lipicios și trage curat din castron, 10 până la 12 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în făină, câte 1 lingură odată.
Așezați aluatul într-un castron uns, întoarceți-l, acoperiți etanș și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pe o placă ușor făinată sau cu un cârlig de aluat, frământați scurt aluatul pentru a expulza aerul.
Tăiați în 6 bucăți egale și formați fiecare într-o bilă netedă.
Aplatizați 1 bilă cu mâna, apoi rulați într-o rundă de 8 inci (sau într-un 7-in. dacă folosiți aluat de pâine congelat), placă de refulare și sucitor, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Periați rotund cu aproximativ 3/4 linguriță de ulei de măsline și presărați cu aproximativ 1 linguriță de rozmarin, 2 linguri de parmezan și piper. Apăsați ușor în condimente. Acoperiți o farfurie cu folie de plastic.
Așezați runda condimentată pe folie, acoperiți cu folie de plastic și răciți. Repetați pentru a forma bilele rămase. Pe măsură ce fiecare rundă este terminată, adăugați la stivă, acoperiți cu folie de plastic și răciți. (Dacă faceți aluat înainte, înfășurați stiva etanșă și răciți până la 6 ore.)
Așezați câteva runde de aluat la un moment dat, condimentate cu fața în sus, pe un grătar Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde). Acoperiți grătarul cu gaz. Cu o spatulă largă, ridicați și rotiți ocazional pâinea pentru o rumenire uniformă. Când fundul este bine rumenit, 2 până la 3 minute, întoarceți pâinea. Gatiti pana cand partile condimentate devin maro deschis, inca 1-2 minute.
Tăiați fiecare pâine plată în aproximativ 6 pene. Scufundați în ulei de măsline pentru a mânca.