Pâine Pita

Pâine Pita
Pâinea Pita necesită în jur 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 883 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă caldă, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Mărturisirea # 14: obișnuiam să o cunosc doar prin" pâine de buzunar " ... pâine Pita, Pâine Pita și salată de mazăre, și Salată De Pâine Pita.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer electric greu echipat cu un cârlig de aluat, combinați drojdia, zahărul și apa caldă; amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați drojdia să stea până se spumează, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați făina, puțin câte puțin, amestecând la cea mai mică viteză până când toată făina a fost încorporată și aluatul se adună într-o bilă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, întoarceți-l pentru a acoperi și acoperiți cu folie de plastic. Se lasă să crească până la dimensiunea dublă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați o piatră mare de pizza pe suportul inferior al cuptorului, Preîncălziți cuptorul (și piatra) la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în 8 bucăți și adunați fiecare bucată într-o bilă; păstrându-le pe toate ușor făinoase și acoperite în timp ce lucrați. Lăsați bilele de aluat să se odihnească, acoperite, timp de 15 minute, astfel încât acestea să fie mai ușor de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Folosind un sucitor, rotiți fiecare bilă de aluat într-un cerc cu diametrul de aproximativ 8 inci și grosimea de 1/4 inci. Asigurați-vă că cercul este complet neted, fără cute sau cusături în aluat, ceea ce poate împiedica pitasul să se umfle corect. Acoperiți discurile în timp ce le rostogoliți, dar nu le stivați. Puneți 2 runde de pita la un moment dat pe piatra fierbinte de pizza și coaceți timp de 3 până la 4 minute sau până când pâinea se umflă ca un balon și este aurie palidă. Urmăriți cu atenție; se coace repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți pâinea din cuptor și așezați-o pe un suport pentru a se răci timp de 5 minute; se vor dezumfla în mod natural, lăsând un buzunar în centru. Înfășurați pitasul într-un prosop mare de bucătărie pentru a le menține moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista