Pâine italiană folosind o mașină de pâine

Pâine italiană folosind o mașină de pâine
Pâine italiană folosind o mașină de pâine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 328 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, zahărul brun, apa caldă, sarea, uleiul de măsline și drojdia în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați Start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Formați aluatul în două pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Așezați cusătura pâinilor cu fața în jos pe o tăietură presărată generos cu făină de porumb. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească, până când se dublează în volum aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mic, bateți împreună oul și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Ungeți pâinile înălțate cu amestec de ouă. Faceți o singură tăietură lungă și rapidă în centrul pâinilor cu un cuțit ascuțit. Agitați ușor placa de tăiere pentru a vă asigura că pâinile nu se lipesc. Dacă se lipesc, folosiți o spatulă sau un cuțit de patiserie pentru a slăbi. Glisați pâinile pe o foaie de copt cu o mișcare rapidă, dar atentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista