Pâine Italiană Cu Usturoi, Acoperită Cu Cartofi
Usturoi cartofi-Topped fleică italiană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 295 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, carne de vită măcinată suplimentară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Cartofi-Topped Brioșă Staniu Fleică, Carne De Curcan Italiană, Cartofi Și Dovlecei, și Fleică acoperită cu slănină și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă sosul de paste, pesmetul, ceapa, condimentul Italian, sarea și carnea de vită până se omogenizează bine. Apăsați amestecul în fundul vasului de copt.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă, folosind lapte, apă și unt.
Întindeți piureul de cartofi peste pâinea de carne; se presară cu brânză.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul începe să se rumenească.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.