Pâinea elvețiană cu ceapă necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,02 USD per porție . O porție conține 364 de calorii , 13 g de proteine și 21 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de muștar, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Rețete similare includ pâinea cu ceapă elvețiană , pâinea cu ciuperci elvețiane și pâinea cu carne de brânză elvețiană .
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, muștarul și sucul de lămâie; gătiți și amestecați timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc.
4
Ungeți părțile tăiate ale pâinii cu puțin unt din tigaie. Puneți amestecul de ceapă pe fundul pâinii; deasupra cu brânză. Înlocuiți blatul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Înfășurați pâinea în folie; se aseaza pe o tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
6
Coaceți la 350° timp de 15 minute sau până când brânza se topește. Tăiați și serviți cald.