Pâine dulce Portugheză III

Pâine dulce Portugheză III
Pâinea dulce Portugheză III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 859 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Pâine Dulce Portugheză, Pâine dulce Portugheză II, și Pâine Dulce Portugheză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mediu, bateți 6 ouă și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase. Cernem făina și sarea într-un castron mare. Se amestecă drojdia dizolvată, amestecul de ouă și zahăr și untul răcit, topit. Adăugați încet laptele în amestecul de făină până când aluatul are o consistență de lucru. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când aluatul este moale și elastic, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se pune într-un vas bine uns și se acoperă cu o cârpă umedă. Lăsați deoparte să crească peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de tort de 10 inci. Împărțiți aluatul în jumătate, formați-l în pâini rotunde și puneți-l în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți blaturile cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 40 de minute, sau până când partea superioară este maro aurie și pâinile sună goale atunci când sunt bătute pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții16
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista