Pâine cu rubarbă s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Pâine cu rubarbă - această pâine de modă veche este un adevărat răsfăț în primăvară, Pâine Cu Rubarbă, și Pâine Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inch. Într-un castron mic, amestecați împreună laptele, sucul de lămâie și vanilia; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 1/2 căni de zahăr brun, ulei și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu, amestecați în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de lapte doar până se combină. Îndoiți rubarba și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Rubarbă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Nuci
Sare
4
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană zahăr brun, scorțișoară și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Presărați acest amestec peste pâinile necoapte.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată.