Pâine De Porumb Cu Apă Caldă
Pâinea caldă cu făină de porumb ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 236 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți margarină, bicarbonat de sodiu, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Din Făină De Porumb, Pâine De Drojdie Preferată Din Făină De Porumb, și Pâine Rapidă De Merișor-Porumb.
Instrucțiuni
Puneți apa clocotită într-un vas mare de amestecare. Amestecați făina de porumb încet în apă clocotită pentru a face terci, amestecând constant pentru a elimina bulgări mari.
Adăugați bicarbonat de sodiu în melasă și bateți până când este ușor și spumos.
Adăugați amestecul de melasă la amestecul de făină de porumb.
Se amestecă în unt sau margarină și sare. Se amestecă în apă rece pentru a face amestecul călduț. Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă și se adaugă la amestecul de făină de porumb. Adăugați treptat făină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează.
Așezați într-un castron mare uns. Ungeți partea superioară a aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să se ridice până se dublează.
Puneți aluatul și împărțiți-l în 6 părți. Formați 4 părți în pâini și așezați-le în tigăi de pâine de 9 x 5 inch. Folosiți aluatul rămas pentru a face în 2 duzini de rulouri. Se lasă să crească până se dublează.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.