Pâine de porumb acoperită cu Pecan cu unt de miere

Reteta Pecan-Topped Cornbread cu unt de miere ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Această pâine are 264 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de porumb, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, Ciocolata Unt De Arahide Topped Miere Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, și Cea mai bună pâine de porumb {și unt pufos de miere} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 9 - sau 8-inch rotund tort pan cu spray de copt cu faina. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de pâine de porumb, cu excepția pecanelor, până se omogenizează bine.
Presărați nuci pecan uniform deasupra.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Între timp, într-un castron mic, bateți 1/2 cană de unt cu lingura până când este cremoasă. Bateți încet în miere și sare până se omogenizează bine.
Serviți pâine caldă de porumb cu unt de miere.