Pâine De Maimuță Caramel Lipicioasă
Pâinea de maimuță caramel lipicioasă necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 759 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 3681 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, zahăr granulat, biscuiți cu zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Pâine De Maimuță Caramel, Pâine De Maimuță Cu Bacon Caramel, și Pâine De Maimuță Cu Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți sau pulverizați tava cu tub canelat de 12 căni.
Se amestecă zahărul granulat și scorțișoara într-o pungă de 1 galon. Separați aluatul în biscuiți; tăiați fiecare în sferturi (o roată de pizza funcționează foarte bine pentru asta).
Agitați sferturile de biscuiți în pungă pentru a acoperi; așezați în tigaie.
Presărați orice amestec suplimentar de zahăr peste biscuiți.
În cratița de 1 litru, aduceți untul și zahărul brun la fierbere la foc mediu-mare; se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Se toarnă peste sferturi de biscuiți.
Coaceți 30 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Întoarceți-vă cu susul în jos; trageți în afară pentru a servi.