Pâine De Maimuță Înainte
Pâinea de maimuță înainte necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 2125 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,26 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină cu aluat de pâine, scorțișoară măcinată, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pansament Pentru Pâine De Porumb Înainte, Pâine De Mere Cu Dovlecei Înainte, și Supă De Pâine Cu Roșii Cu Ciuperci Înainte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, amestecul de budincă și scorțișoara. Într-un 10-in uns. tigaie tub canelată, strat o treime din nuci pecan, 1/3 cană amestec de zahăr brun, 2 linguri unt și jumătate din rulouri. Repetați straturile. Se acoperă cu suc de lămâie, nuci pecan rămase, amestec de zahăr brun și unt; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit,la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se rumeneste. Inversați imediat pe un platou de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru pâinea de maimuță. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.