Pâine De Măsline

Pâine De Măsline
Pâinea de măsline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 106 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți aluat de pâine, măsline kalamatan, albus de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și PÂINE DE MĂSLINE.

Instrucțiuni

1
Dezghețați aluatul la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Presărați măsline și rozmarin peste aluat; frământați ușor pe o suprafață ușor făinată de 4 sau 5 ori sau doar până când măslinele sunt încorporate în aluat. Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MăslineMăsline
AluatAluat
3
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci. Începând cu partea lungă, roll up jelly-roll moda; pinch cusătură pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
4
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Descoperiți aluatul; tăiați mai multe fante diagonale de 2 inci în partea superioară a aluatului folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Ungeți aluatul cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
8
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți pâinea din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista