Pâine De Măsline
Pâinea de măsline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 106 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți aluat de pâine, măsline kalamatan, albus de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și PÂINE DE MĂSLINE.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul la frigider timp de 12 ore.
Presărați măsline și rozmarin peste aluat; frământați ușor pe o suprafață ușor făinată de 4 sau 5 ori sau doar până când măslinele sunt încorporate în aluat. Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 10 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci. Începând cu partea lungă, roll up jelly-roll moda; pinch cusătură pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți aluatul; tăiați mai multe fante diagonale de 2 inci în partea superioară a aluatului folosind un cuțit ascuțit.
Ungeți aluatul cu albus de ou.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți pâinea din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.