Pâine De Carne De Ceapă
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP are 75 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. Un amestec de ouă, ketchup, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de carne pentru o gloată, Tex-Mex Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Taie trei 20-in. x 3-în. benzi de folie grele; crisscross astfel încât acestea seamănă cu spițe de o roată.
Așezați benzi pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 3-qt. aragaz lent. Acoperiți benzile cu spray de gătit.
Într-un castron mare, combinați ouăle, ovăzul, ketchup-ul și amestecul de supă. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați într-o pâine.
Așezați pâinea în centrul benzilor. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 5-6 ore sau până când un termometru citește 160 <url>.
Folosind benzi de folie ca mânere, scoateți pâinea de carne pe un platou.