Ovații În Picioare: Cupcakes Cu Port De Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză
Rețeta ovații în picioare: Cupcakes de Port de ciocolată dulce, sirop de reducere a vinului de Port, umplutură de cremă de zmeură Fraiche, Mousse de ciocolată franceză ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 325 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,14 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolata cu lapte cu Port Ganache si frisca Cr-uri, Vase de ciocolata de CR si Port #winePW 9, și Tort De Vin Cu Merișor De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Cutii de cupcake Line cu 24 de garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună laptele de unt, uleiul, vanilia și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Combinați zahărul, făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea și adăugați în amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Bateți aluatul împreună până când aproape toate bucățile au dispărut. Răzuiți vasul, apoi amestecați din nou scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați o cantitate mică de vin de port pentru a ajuta la subțierea aluatului. Odată ce este încorporat, adăugați încet vinul rămas, amestecând continuu. Răsturnați fundul vasului și asigurați-vă că nu există bulgări. Scoateți în garniturile de cupcake pregătite folosind o lingură numărul 16.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Tăiate în Felii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul unui cupcake iese curată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru asamblare: lăsați cupcakes-urile să se răcească complet. Folosind un corer de mere, scoateți o bucată de cupcake din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
8
Stropiți cu 1 linguriță de sirop de reducere a vinului de Port. Umpleți cupcake-ul cu 1 linguriță umplutură de cremă de zmeură Fraiche. Folosind un vârf mare de stea, introduceți Mousse de ciocolată franceză răcită pe cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Port
Cu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Tăiate în Felii
9
Garnisiți cu fulgul de frunze de aur.
10
Combinați vinul, zahărul și sarea într-o cratiță peste o flacără mică. Se fierbe până se reduce la 3 1/2 uncii lichid.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Așezați ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Topiți ciocolata și untul împreună și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se scoate de pe foc și se răcește ușor.
13
Adăugați gălbenușurile de ou în ciocolată, 1 câte 1, bătând cu un bici până se încorporează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți. Treceți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Bateți smântâna grea într-un bol răcit până începe să se spumeze și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilia. Continuați să biciuiți crema până când deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
18
Îndoiți treptat și ușor albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați delicat în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
19
Bateți creme fraiche cu conservele de zmeură pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Creme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate