Ovații În Picioare: Cupcakes Cu Port De Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză

Ovații În Picioare: Cupcakes Cu Port De Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză
Rețeta ovații în picioare: Cupcakes de Port de ciocolată dulce, sirop de reducere a vinului de Port, umplutură de cremă de zmeură Fraiche, Mousse de ciocolată franceză ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 325 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,14 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolata cu lapte cu Port Ganache si frisca Cr-uri, Vase de ciocolata de CR si Port #winePW 9, și Tort De Vin Cu Merișor De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Cutii de cupcake Line cu 24 de garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună laptele de unt, uleiul, vanilia și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Combinați zahărul, făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea și adăugați în amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Bateți aluatul împreună până când aproape toate bucățile au dispărut. Răzuiți vasul, apoi amestecați din nou scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați o cantitate mică de vin de port pentru a ajuta la subțierea aluatului. Odată ce este încorporat, adăugați încet vinul rămas, amestecând continuu. Răsturnați fundul vasului și asigurați-vă că nu există bulgări. Scoateți în garniturile de cupcake pregătite folosind o lingură numărul 16.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul unui cupcake iese curată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru asamblare: lăsați cupcakes-urile să se răcească complet. Folosind un corer de mere, scoateți o bucată de cupcake din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
8
Stropiți cu 1 linguriță de sirop de reducere a vinului de Port. Umpleți cupcake-ul cu 1 linguriță umplutură de cremă de zmeură Fraiche. Folosind un vârf mare de stea, introduceți Mousse de ciocolată franceză răcită pe cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
PortPort
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
9
Garnisiți cu fulgul de frunze de aur.
10
Combinați vinul, zahărul și sarea într-o cratiță peste o flacără mică. Se fierbe până se reduce la 3 1/2 uncii lichid.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Așezați ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Topiți ciocolata și untul împreună și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se scoate de pe foc și se răcește ușor.
13
Adăugați gălbenușurile de ou în ciocolată, 1 câte 1, bătând cu un bici până se încorporează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți. Treceți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Bateți smântâna grea într-un bol răcit până începe să se spumeze și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilia. Continuați să biciuiți crema până când deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
18
Îndoiți treptat și ușor albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați delicat în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
19
Bateți creme fraiche cu conservele de zmeură pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1lasăFulgi de aur, pentru garniturăFulgi de aur, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată, tocatăciocolată, tocată711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 căni pudră de cacao3/4 căni pudră de cacao1Bucăți de caramele Heath Baraluat de prăjituri cu unt de arahidealuat de prăjituri cu unt de arahide2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCreme fraicheCreme fraiche3Înghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2551 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 căni făină universală3/4 căni făină universală1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea, recesmântână grea, rece2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Porto, încălzitvin de Porto, încălzit4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de zmeură fără semințeconserve de zmeură fără semințe0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3691 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe de zahărcupe de zahăr33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista