Ou de prepelita canapa cu somon afumat, Avocado si castraveti murati

Ou de prepelita canapa cu somon afumat, Avocado si castraveti murati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați canapele de ou de prepeliță cu somon afumat, Avocado și castraveți murați. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon În Ghiveci Cu Castraveți Murați, Burgeri de somon cu castraveți murați, și Somon afumat și tartine de ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și feliați castravetele pentru a produce 12 runde care au fiecare o grosime de 1/4 inch. Rezervați castravetele neutilizate pentru o altă utilizare. Într-un castron mic, combinați oțetul, sarea, zahărul și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați castraveții tăiați felii în amestecul de oțet și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Se pune la frigider pentru 30 de minute.
4
Scurgeți castraveții și uscați-i cu prosoape de hârtie. Aranjați feliile de castraveți pe un platou de servire. Feliați subțire o jumătate din avocado și împărțiți avocado printre feliile de castraveți—puteți tăia și modela avocado astfel încât să se potrivească perfect pe rundele de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Stratificați și împărțiți somonul afumat printre rundele de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Spargeți cu grijă 4 până la 6 ouă de prepeliță în tigaie, asigurându-vă că păstrați gălbenușurile intacte. Gatiti ouale pana cand albusurile sunt asezate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă subțire, transferați ouăle prăjite deasupra rundelor de castraveți. Topiți lingura rămasă de unt în tigaie și repetați cu ouăle rămase. Condimentați ușor ouăle cu sare și piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă De PrepelițăOuă De Prepeliță
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista