Ou de prepelita canapa cu somon afumat, Avocado si castraveti murati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați canapele de ou de prepeliță cu somon afumat, Avocado și castraveți murați. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon În Ghiveci Cu Castraveți Murați, Burgeri de somon cu castraveți murați, și Somon afumat și tartine de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și feliați castravetele pentru a produce 12 runde care au fiecare o grosime de 1/4 inch. Rezervați castravetele neutilizate pentru o altă utilizare. Într-un castron mic, combinați oțetul, sarea, zahărul și fulgii de ardei roșu.
Adăugați castraveții tăiați felii în amestecul de oțet și aruncați pentru a combina.
Se pune la frigider pentru 30 de minute.
Scurgeți castraveții și uscați-i cu prosoape de hârtie. Aranjați feliile de castraveți pe un platou de servire. Feliați subțire o jumătate din avocado și împărțiți avocado printre feliile de castraveți—puteți tăia și modela avocado astfel încât să se potrivească perfect pe rundele de castraveți.
Stratificați și împărțiți somonul afumat printre rundele de castraveți.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Spargeți cu grijă 4 până la 6 ouă de prepeliță în tigaie, asigurându-vă că păstrați gălbenușurile intacte. Gatiti ouale pana cand albusurile sunt asezate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă subțire, transferați ouăle prăjite deasupra rundelor de castraveți. Topiți lingura rămasă de unt în tigaie și repetați cu ouăle rămase. Condimentați ușor ouăle cu sare și piper și serviți imediat.