Ouăle coapte ale bucătarului John
Ouăle coapte ale bucătarului John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. 1970 oamenii s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ouă, pătrunjel cu frunze plate, sos marinara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Sandvișurile de vinete coapte ale bucătarului John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Lasagna bucătarului John.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți sosul marinara în fundul unui vas mic de copt, înalt de aproximativ 1/4 inch.
Se presară fulgi de ardei roșu, sare, piper negru și pătrunjel. Faceți o fântână îngustă în centrul sosului pentru ouă.
Crăpați fiecare ou într-un ramekin, apoi turnați în vasul de copt peste sosul marinara.
Presărați brânză Parmigiano-Reggiano, ulei de măsline și smântână. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când gălbenușurile sunt doar setate, 10 până la 12 minute.
Se servește cu pâine prăjită.