Reteta Ouă Deviled cu topping-uri asortate este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 304 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână toppinguri: slănină, sare și piper, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice.
Instrucțiuni
1
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile. Rezervați albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Ouă
2
Puneți gălbenușurile cu maioneză, ceapă și sos fierbinte până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Sos Fierbinte
Ceapă
Gălbenuș De Ou
3
Se adaugă sare și piper după gust. Lingură sau pipă amestecul de gălbenușuri în albușuri rezervate; acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Albușuri De Ou
Folie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 1 zi.