Ouă Deviled Somon Afumat

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă ouă cu somon afumat. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 întregi servește 12 și costă 23 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 43 de calorii . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de somon, suc de lămâie, boia de ardei și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Ouăle de somon afumat Benedict cu lămâie și mărar olandeză , ouăle blasian și ouăle cu crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Se curata o data rece.
Tăiați ouăle în jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile. Pasează gălbenușurile cu o furculiță într-un castron mic de amestecare.
Se amestecă somonul afumat, maioneza, sucul de lămâie, muștarul galben, 1 linguriță de mărar uscat și sarea și piperul, combinând bine.
Se pune amestecul de gălbenușuri în albușuri și se stropește cu boia și puțin mărar uscat suplimentar.
Acoperiți cu grijă cu folie de plastic și lăsați la frigider până la servire.