Ouă Deviled Somon Afumat

Ouă Deviled Somon Afumat
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă ouă cu somon afumat. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 întregi servește 12 și costă 23 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 43 de calorii . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de somon, suc de lămâie, boia de ardei și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Ouăle de somon afumat Benedict cu lămâie și mărar olandeză , ouăle blasian și ouăle cu crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Se curata o data rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
3
Tăiați ouăle în jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile. Pasează gălbenușurile cu o furculiță într-un castron mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Lapte La Temperatura Camerei3/4 Cana Lapte La Temperatura Camerei
4
Se amestecă somonul afumat, maioneza, sucul de lămâie, muștarul galben, 1 linguriță de mărar uscat și sarea și piperul, combinând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Muștar GalbenMuștar Galben
Somon AfumatSomon Afumat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Mărar UscatMărar Uscat
Pâine Sandviș Cu șapte BoabePâine Sandviș Cu șapte Boabe
5
Se pune amestecul de gălbenușuri în albușuri și se stropește cu boia și puțin mărar uscat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar UscatMărar Uscat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
6
Acoperiți cu grijă cu folie de plastic și lăsați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Conservat, TocatGhimbir Conservat, Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista