Ouă Deviled
Ouă Deviled ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți ouă, maioneză, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți ouăle într-o cratiță largă și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere timp de 12 minute.
Scoateți ouăle și se răcește în frigider.
Scoateți cojile din ouă și feliați pe jumătate pe lungime. Separați gălbenușurile de ou și puneți-le într-un bol.
Așezați albii pe o farfurie separată.
Adăugați maioneză, muștar, gust și sare și piper, după gust, la gălbenușuri și amestecați împreună cu o furculiță până când este cremoasă și netedă. Folosind un vârf mare de stea și o pungă de plastic resigilabilă, introduceți amestecul de gălbenuș înapoi în fiecare ou, suficient pentru a umple complet găurile de gălbenuș. Blaturi de praf cu boia de ardei. La frigider.