Ouă devilate cu slănină
Ouă Deviled cu Bacon ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână slănină, frunze de pătrunjel, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Bacon Deviled Ouă, și Bacon Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune ouăle într-un 3-4-qt. pan și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 in. Aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți căldura, astfel încât bulele să rupă suprafața doar ocazional. Gatiti 15 minute.
Scurgeți ouăle, acoperiți cu apă rece și lăsați să stea până se răcește, aproximativ 10 minute.
Între timp, într - un 8-la 10-in. tigaie la foc mediu-mare, se amestecă slănină până când sunt crocante și maro, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape pentru a se scurge. Se sfărâmă când se răcește. Rezervați 1 lingură. grăsime de slănină din tigaie.
Scoateți ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Puneți gălbenușurile într-un castron mic și amestecați cu o furculiță, amestecând grăsime de slănină rezervată, smântână și muștar.
Adăugați sos fierbinte și sare după gust.
Împărțiți amestecul de gălbenușuri între albușuri. Se acoperă cu slănină și frunze de pătrunjel chiar înainte de servire.