Ouă De Bezea Umplute Cu Caș De Lămâie

Ouă De Bezea Umplute Cu Caș De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle de bezea umplute cu caș de lămâie. Această rețetă servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de căpșuni, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Cuiburi de bezea cu Mousse de caș de lămâie, și Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți caș de lămâie: puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un bol de sticlă. Într-o cratiță medie, combinați ouăle, zahărul și coaja de lămâie; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suc de lămâie și unt și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul s-a îngroșat, 7 până la 9 minute. Urmăriți cu atenție după ce spuma de sus se disipează. Nu lăsați amestecul să fiarbă. Când amestecul este gros, se toarnă imediat prin strecurătoare în castron. Acoperiți suprafața cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cașului și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 93° și tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați albușurile de ou și vanilia într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți cu un accesoriu curat și uscat la viteză medie până la spumă, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza mixerului la mediu-mare și bateți până când amestecul este alb și a crescut în volum, aproximativ 1 minut. Cu mixerul în funcțiune, adăugați 1 cană de zahăr într-un flux lent și constant. Continuați să bateți până când albii sunt strălucitori și formează vârfuri rigide, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați oțet alb și amidon de porumb și bateți scurt pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6
Amestecul trebuie să fie gros, rigid și lucios.
7
Scoateți amestecul de bezea în 6 movile (aproximativ 3/4 cană fiecare), distanțate la câțiva centimetri distanță pe foaia de copt căptușită. Folosiți partea din spate a unei linguri pentru a răspândi ușor bezea în runde de 4 inci sau forme de ou și pentru a crea o indentare în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți bezea până când sunt ferme și uscate, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului în timp ce coaceți. Opriți cuptorul, deschideți ușor ușa cuptorului și lăsați bezeaua să stea în cuptorul de răcire până când se usucă complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Combinați căpșunile și restul de 1 1/2 linguriță. zahăr într-un castron mediu și lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat, 2 până la 3 minute. Împărțiți cașul de lămâie între bezea (creând "gălbenușuri" în centre); lingurați câteva căpșuni alături de fiecare bezea și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista