Ouă Angelate
Reteta ouă Angeled este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gustul de murături, ouă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, Ouă dulci și acre din Malaezia (ouă Masak Branda / belanda), și Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere.
Gatiti timp de 15 minute si raciti ouale sub un curent de apa rece in chiuveta, 10-15 minute.
Cojiți ouăle și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile de ou într-un castron și amestecați-le cu o furculiță.
Se amestecă în pansamentul fermei, pansamentul cremos pentru salată, gustul de murături, muștarul galben, semințele de țelină și ardeiul negru până se combină bine.
Puneți umplutura în jumătățile de albus de ou.
Presărați fiecare jumătate de ou cu un vârf de ardei.