Orz de perle cu mazăre și Edamame

Orz de perle cu mazăre și Edamame
Orzul perlat cu mazăre și Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos worcestershire, suc de lămâie, spanac freash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cremă Edamame și ceapă perlată, Pilaf De Orz Cu Ceapă Perlată, și Oală De Dovleac Din Orz Perlat African pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orzul și 4 căni de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți până când apa este aproape absorbită, 25-30 de minute. Se amestecă edamame și mazăre
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
OrzOrz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
și se fierbe, neacoperit, până când orzul absoarbe toate
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
din apa rămasă, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scoateți din căldură.
5
Se amestecă spanacul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Combinați sosul Worcestershire, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea de mare într-un bol mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă vinetă peste orz; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
OrzOrz
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista