Coacerea orzului este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ciuperci, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Coace Orz Consistent, Ciuperci Orz Coace, și Coaceți Orzul Cu Nuci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, orzul și nucile de pin. Gatiti si amestecati pana cand orzul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Orz
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă ceapa verde, ciupercile și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Ciuperci
Pătrunjel
4
Transferați amestecul într-o caserolă de 2 litri și amestecați bulionul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Coaceți 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când lichidul a fost absorbit și orzul este fraged.