Orez Verde Mexican

Orez Verde Mexican
Orezul verde Mexican este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 2632 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Orez Verde Mexican, Orez Mexican verde cu porumb, și Pilaf De Orez Verde Mexican.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu pătrunjel, cilantro, ardei iute, ceapă, usturoi, 1/2 cană de stoc: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați pătrunjelul, coriandrul, poblanos, ceapa, usturoiul și 1/2 cană din bulionul de pui într-un robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți uleiul într-o oală cu fund gros la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi toate boabele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
3
Se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Lăsați orezul să se rumenească ușor. Când începe să se rumenească, amestecați-l și întindeți-l din nou într-un strat uniform, astfel încât mai mult din orez să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Se amestecă amestecul de coriandru de pătrunjel în orez: când o mare parte din orez s-a rumenit ușor, răzuiți pătrunjelul pur approxe din robotul de bucătărie în orez. Se amestecă pentru a amesteca uniform pur-ul cu orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Lăsați să gătească un minut sau două.
1
Adăugați restul de bulion de pui în oală. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să gătească la foc mic timp de 15 minute sau atâta timp cât pachetul de orez indică că este timpul potrivit de gătit pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Se ia de pe foc, se acoperă cu prosop și capac, se lasă să stea: după timpul de gătit indicat pe pachetul de orez, se scoate oala de pe foc. Descoperiți oala și așezați un prosop curat sau un prosop de vase peste oală, apoi acoperiți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Prosopul va ajuta la absorbția excesului de lichid, deoarece orezul continuă să gătească în propriul abur. (Dacă nu aveți un prosop curat, puteți sări peste acest pas, doar acoperiți normal.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Pufați orezul cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate51
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista