Orez Vegetal Cremos

Orez Vegetal Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați orezul vegetal cremos. Această rețetă face 10 porții cu 161 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de apă, lapte, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Supă cremoasă de legume și orez, Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic De Legume (Vegan).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați varza, țelina, porumbul, mazărea și apa. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 5-10 minute sau până când legumele sunt fragede. Într-un castron, combinați amestecul de vită, orez, supe, lapte, slănină, sare și piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista