Orez Vegetal
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul vegetal ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 436 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scallions, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-un alt vas greu de 3 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, ardeiul roșu și ceapa și gătiți amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul și sarea și amestecați pentru a acoperi orezul cu ulei. Când orezul începe să arate "calcaros", turnați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi orezul cu 1 inch. Ridicați căldura la mare, aduceți apa la fierbere și fierbeți până când nivelul apei atinge nivelul orezului.
Reduceți căldura la foarte scăzut, dați orezului o agitare foarte amănunțită și acoperiți oala. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar cu putina muscatura, aproximativ 20 de minute. Nu descoperiți oala și nu amestecați orezul în timp ce gătește. Fluff cu o furculiță înainte de servire. Se amestecă în scallions și se transferă într-un castron de servire.