Orez Sălbatic Cajun

Cajun orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cârnați andouille, ciuperci, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, și Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați orezul sălbatic, bulionul de pui, apa, cârnații, ceapa, ciupercile și usturoiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute sau până când orezul este fraged.
Scoateți din căldură și amestecați crema de supă de ciuperci. Este atât de ușor!
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino]()
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.