Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați

Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați
Orezul sălbatic și pilaful Basmati cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, orez, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pilaf de orez Basmati cu caise, Pilaf de orez Basmati cu mazăre, și Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați orezul sălbatic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 40 de minute; scurgeți. Puneți deoparte și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de picături.
5
Adăugați prazul și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul este doar ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul basmati și se gătește până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați 1 1/3 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte, acoperit, 5 minute.
8
Pufați orezul basmati cu o furculiță, apoi amestecați orezul sălbatic pregătit și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orez BasmatiOrez Basmati
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Fotografie de Linda Pug
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista