Orez Sălbatic Și Clătite De Cartofi Mov

Orez Sălbatic Și Clătite De Cartofi Mov
Rețeta de orez sălbatic și clătite de cartofi violet ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție conține 222 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, cartofi mov, ulei de nuci de macadamia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite De Orez Sălbatic, Clătite De Orez Sălbatic, și Clătite De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul sălbatic în apă clocotită. Acoperiți oala și fierbeți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți dacă rămâne apă, dar beți lichid sau economisiți pentru supe, nu turnați în scurgere. Între timp, aburiți cartofii necojiți până când sunt ușor străpunși de un cuțit. Faceți același lucru cu acest lichid. Puneți cartofii cu o furculiță într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se pun 2 tb ulei intr-o tigaie medie si se caleste ceapa pana se inmoaie. Pentru a castron cu orez și cartofi, adăugați ceapă gătită, sare, piper și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă ușor cu furculița. Nu smush cu lingura. În aceeași tigaie saut, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul. La foc mediu, ulei cald și apoi lingurați linguri mari din amestecul de cartofi în tigaia fierbinte. Se lasă să se prăjească timp de patru minute pe o parte. Flip. Repetați pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei. (Da, puteți găti o zi înainte și reîncălziți pe platoul de servire într-un cuptor de 350 de grade timp de 10 minute și aduceți la masă.) Puteți coace aceste prăjituri de orez sălbatic și cartofi? Îmi place să bat amestecul de cartofi în câteva farfurii de plăcintă bine unse, să ungem generos cu ulei, să coacem până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați în pene, la fel ca pentru plăcintă, și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista