Orez sălbatic și caserolă de stridii

Orez sălbatic și caserolă de stridii
Orezul sălbatic și caserola de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 245 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $1.06 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți consomme de vită, cimbru, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola De Orez Sălbatic Oyster, Orez sălbatic și caserolă de stridii, și Caserola De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare puneți orezul, consomme și apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți jumătate de orez într-un vas mare de copt. Acoperiți cu stridii condimentate cu sare, piper și sos fierbinte după gust. Se acoperă cu orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Încălziți supa de ciuperci, jumătate și jumătate, pudră de ceapă, cimbru și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
UmărUmăr
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se toarnă peste amestecul de orez și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista