Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul prăjit Yang Chow. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 756 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână un strop de sare, ghimbir, orez cu bob scurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cum de a găti: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, și Orez Prăjit Yang Chow.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătate din ouă;se învârte pentru a acoperi uniform fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară cu 1/8 linguriță de piper și o picătură de sare; gatiti 3 minute sau pana cand oul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ouă
4
Scoateți oul din tigaie; feliați subțire și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Încălziți restul de 4 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 cană de ceapă, ghimbir și usturoi; se prăjește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
8
Adăugați ouăle rămase și orezul; se prăjește 3 minute. Se amestecă jumătate din fâșiile de ou rezervate, restul de 3/4 cană de ceapă, restul de 1/8 linguriță de piper, sos de soia, 1/2 linguriță de sare și mazăre; gatiti 30 de secunde, amestecand bine pentru a combina. Se acoperă cu fâșii de ou rămase și coriandru.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.