Orez Persan

Orez Persan
Orezul persan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tah Dig (Orez Persan), Orez Persan Cu Bijuterii, și Pilaf De Orez Persan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o cratiță medie; adăugați 2 lingurițesare și apă rece pentru a acoperi cu 2". Aduceți la fierbere la foc mediu; reduceți focul la foc mic și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți orezul, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Așezați șofranul și 1/2 cană de gătit rezervatlichid într-un castron mic; lăsați șofranul să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți iaurtul într-un castron mediuși amestecați restul de 1 linguriță de sare și apă de șofron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SareSare
5
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Se topește untul într-o mare adâncime se lipeasca skilletover foc mediu; vârtej pentru a acoperi partea de jos andsides de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați orez, îngrămădind ușorîn centru. Puneți 6-7 găuri în orez cu capătula unei linguri de lemn. Acoperiți cu folie, apoiun capac. Gatiti, rotind tigaia peste arzator pentruchiar gătit, timp de 10 minute (nu amestecați).Reduceți căldura la minim; gătiți, adăugând mai mult lichid de gătit meritat cu linguridacă orezul nu a terminat de gătit când apa se evaporă, până când se formează o crustă maro aurie pe fundul orezului, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți capacul și folia; inversați o placă overskillet. Folosind mănuși de cuptor, inversați cu grijă pe farfurie; folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a îndepărta orice crustă rămasă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista