Orez Mexican
Orezul Mexican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. 307 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ardei gras, praf de chili, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), și Orez Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mic.
Așezați ceapa în tigaie și sotati până devin aurii.
Adăugați orez în tigaie și amestecați pentru a acoperi boabele cu ulei.
Se amestecă ardeiul gras verde, chimenul, pudra de chili, sosul de roșii, sarea, usturoiul, șofranul și apa. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti timp de 30 pana la 40 de minute sau pana cand orezul este fraged. Se amestecă ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.