Orez De Caju Portocaliu De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de caju portocaliu de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 500 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nucă De Cocos Caju Orez Prăjit, Orange-caju pui și orez, și Orez De Caju Portocaliu {Cu Tilapia Coaptă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați laptele de nucă de cocos, sucul de portocale, apa și sarea și dați la fiert. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe până se absoarbe tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Scoateți orezul de pe foc și pufați cu o furculiță.
Așezați un prosop curat și uscat peste tigaie, acoperiți cu un capac și lăsați orezul să se aburească timp de 5 minute. Se amestecă untul și cashews.
Tăiați partea superioară și inferioară a portocaliei, expunând doar carnea. Cu un cuțit ascuțit, urmați curba fructului pentru a tăia coaja, îndepărtând complet miezul alb. Tăiați fiecare segment de portocaliu, tăind de-a lungul membranelor.
Tăiați fiecare segment în treimi. Amestecați portocala în orez.