Rețeta orez Curry Vegan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, coroană de broccoli, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Vegan Curry-Cartofi Dulci Condimentați Și Burgeri De Orez Sălbatic, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar.
Instrucțiuni
1
Am una dintre acele invenții minunate, aragazul de orez. Am pus orezul, laptele de cocos, Apa, turmericul, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sarea în aragazul de orez și am făcut clic pe "on."Am folosit 2 căni de apă, dar este posibil să aveți nevoie de puțin mai puțin în funcție de orezul pe care îl folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Umăr
Turmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
2
Tăiați broccoli în flori și așezați florile și morcovii în coșul cu aburi care merge deasupra aragazului de orez (sau abur deasupra aragazului). Dacă folosiți aragazul pentru orez la abur, lăsați orezul să gătească timp de zece minute înainte de a pune aburul de legume deasupra lor.Când aragazul de orez merge " Faceți clic pe."Totul este făcut. Am tocat legumele fierte în mușcături mai mici și le-am aruncat în aragazul de orez împreună cu fasolea garbanzo. Am dat totul o agitare bună pentru a amesteca toate ingredientele împreună, am adăugat niște piper proaspăt măcinat și o atingere mai multă sare după gust și am servit! Nu a fost frumos, dar într-adevăr a făcut gust destul de al naibii de bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.