Orecchiette cu cârnați de pui și spanac
Orecchiette cu cârnați de pui și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, brânză ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Încercați Curcan Cârnați & Spanac Orecchiette, Pesto Orecchiette Cu Rețetă De Cârnați De Pui, și Orecchiette Cu Cârnați De Pui Și Rabe De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede pentru a mușca, 12 până la 15 minute.
Între timp, într - o tigaie de 12 inci sau într-o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați ceapa și amestecați des până se rumenesc ușor în jurul marginilor, 8 până la 10 minute.
Reduceți focul la mediu și adăugați usturoi, fulgi de chili și cârnați de pui sfărâmați. Se amestecă cu o lingură de lemn, rupând cârnații dacă este necesar, până când carnea începe să se rumenească, 5 până la 10 minute; dacă usturoiul începe să ardă, reduceți focul.
Adăugați roșiile și spanacul; amestecați până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute.
Într-un castron mare, amestecați pastele și sosul pentru a acoperi; se acoperă cu ricotta salata.