Omletă Franceză
Omleta Franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 198 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Omletă Franceză, Omletă Franceză, și Omletă Franceză Savuroasă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ouăle cu o furculiță sau un tel de sârmă până când gălbenușurile și albușurile sunt bine amestecate.
Într-o tigaie de 8 inci, încălziți untul la foc mediu-mare până când este fierbinte și sfârâit. Pe măsură ce untul se topește, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul cu unt.
Turnați rapid ouăle în tigaie. În timp ce glisați tigaia înainte și înapoi rapid la foc, amestecați rapid ouăle cu o furculiță pentru a le întinde continuu pe fundul tigaiei pe măsură ce se îngroașă. Când sunt îngroșate, lăsați să stea la foc câteva secunde pentru a rumeni ușor fundul. Nu gătiți prea mult-omleta va continua să gătească după ce a fost pliată.
Înclinați tigaia și treceți o spatulă sau o furculiță sub marginea omletei, apoi smulgeți tigaia brusc pentru a slăbi omleta din partea de jos a tigaiei.
Adăugați umplutura preferată, dacă doriți. Îndoiți porțiunea de omletă cea mai apropiată de centru. Lăsați o porție din omletă să alunece în sus pe partea laterală a tigaiei. Întoarceți omleta pe o farfurie caldă, răsturnând porțiunea pliată de omletă, astfel încât partea îndepărtată să fie în partea de jos.
Se presară sare și piper.