Omletă De Orez Prăjită
Omleta de orez prăjită este o gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, pui, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Omletă Cu Stridii Prăjite, Omletă cu salvie prăjită și Gruyere, și orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează orezul, puiul, amestecul de legume și sosul teriyaki până se încălzește.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu-mare.
Bateți ouăle, apa, sarea și piperul.
Adăugați amestecul de ou în tigaie (amestecul trebuie setat imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se fixează, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt stabilite, lingura amestec de orez pe o parte; ori cealaltă parte peste umplere. Glisați omleta pe o farfurie.