Omletă De Arpagic Gruyincroyre
Gruy arpagic omletă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 336 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Cu Spanac Și Gruyulincrucre, Omletă Cu Cuptor Gruyincrucrore Și Prosciutto, și Gruyere Arpagic Popovers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți bine ouăle împreună cu sare, piper și smântână.
Puneți o tigaie antiaderentă de 7 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați unt. Rotiți untul pentru a acoperi.
Lăsați untul să spumeze, dar nu lăsați-l să se rumenească.
Adăugați amestecul de ouă.
Să sfârâie ouă, așteptați trei secunde, apoi ouă de top cu arpagic și guyere.
Mutați tigaia la stânga și la dreapta, mutând ouăle la uniform, apoi lăsați-le să se așeze timp de aproximativ 5 secunde.
Ridicați ușor mânerul tigaiei și trageți energic tigaia spre dvs., provocând aruncarea ouălor pe partea îndepărtată a tigaiei. Faceți acest lucru de 5 ori, o dată pe secundă sau până când se formează forma corectă.
Înclinați tigaia în sus și țineți porția cu ouăle peste arzător încă 5 secunde.
Pentru a rula omleta pe farfurie, aduceți tigaia pe farfurie. Poziționați buza îndepărtată pe un capăt al plăcii, ținând mânerul ridicat. Împingeți mânerul peste farfurie, determinând ouăle să se rostogolească peste ele pe farfurie.
Garnisiți cu mai mult arpagic, dacă doriți.