Omletă cu brânză de capră și ierburi proaspete

Brânza de capră și omleta cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 421 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Omletă cu brânză de capră și ierburi proaspete, Omletă de ierburi cu brânză de capră cu Lox, și Omletă cu ierburi și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic și folosind o spatulă de cauciuc, zdrobiți brânza de capră cu ierburile măsurate până se combină; pus deoparte.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un castron mediu până când este galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte o farfurie de servire.Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu până la spumare.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle în jurul tigaiei până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă. Puneți uniform amestecul de brânză de capră în treimea mijlocie a amestecului de ouă.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste farfuria de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos.
Se ornează cu ierburi suplimentare și se servește imediat.