Oale de portocale cu ciocolată de Cr Ampermalme
Oale de portocale cu ciocolată de Cr Bucormme este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, lapte, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată, și Pots de Creme A L ' Orange.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna, laptele și scorțișoara la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se topește.
Bateți gălbenușurile, zahărul și un vârf de sare, apoi amestecați amestecul de ciocolată. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Preincalziti cuptorul la 300 de grade F cu rack in mijloc. Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie pliat și puneți ramekins pe prosop.
Împărțiți crema între ramekins și adăugați suficientă apă fierbinte la fierbere pentru a ajunge la jumătatea lor. Acoperiți bine tigaia cu folie și introduceți câteva găuri în ea. Transferați cu grijă tigaia în cuptor și coaceți până când cremele sunt așezate în jurul marginii, dar ușor oscilante în centru, aproximativ 30 de minute.
Se răcește cremele pe un raft, neacoperite, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperite, până la rece, cel puțin 3 ore.